Hiihtäjän tukeminen

Hiihtokauden 2019-2020 korvaussääntö:

Näiden korvausten saamisen edellytyksenä on että ilmoittautuu hiihtoharjoituksiin nettisivun kohdasta hiihtokoulu ja maksaa kullekin lisenssi ryhmälle määritellyn kausimaksun.

Kilpailut:

Mikäli hiihtäjä edustaa seuraa:

◾Seura maksaa hiihtäjän osallistumismaksun normaaleihin kilpailuihin.

Seuraavista kilpailuista seura maksaa osallistumis ja kilometrikorvauksen lisäksi majoituksen kahdelle hengelle (hiihtäjä+yksi huoltaja). Majoituskorvausta saa enintään 50 € henkeä kohden vuorokaudessa eli kahdelle yhteensä enintään 100 € vuorokaudessa.

◾Suomenmestaruus kilpailut

◾Hopeasompa kilpailut (13-16 vuotiaiden, 2004-2007 syntyneet, vastaava kuin SM)

Korvaukset maksetaan kuitteja vastaan, mutta kilometrikorvaus tarkistetaan tuloslistasta.

Harjoittelutuki:

Seura määrittelee vuosittain ikä- ja aktiivisuusryhmittäin harjoitustuen määrän ja ilmoittaa tuen suuruuden asian omaisille hiihtäjille. Tukea myönnetään 13-vuotiaista, 2007 ja sitä aikaisemmin syntyneet, (Hopeasompa ikäisistä) ylöspäin aina yleiseen sarjaan saakka. Tukea voi käyttää leireihin, putkimaksuihin, mattotesteihin, uimahalli-, punttisali maksuihin. Lisäksi järjestetään seuran leirejä joihin omavastuu osuudet määritellään tapauskohtaisesti. Tukien saamiseksi on pystyttävä tarvittaessa todistamaan aktiivisuutensa harjoituspäiväkirjalla sekä testitulosten muodossa. Valmennustuet tulee anoa kuittien kera ennen vuoden vaihdetta. Tukien käyttö velvoittaa hiihtäjää, edustamaan seuraa piirinmestaruuskilpailuissa sekä mahdollisuuksien mukaan suomenmestaruus-/HS-loppukilpailuissa. Väärin perustein anottuja tukia voidaan periä takaisin.

Alle Hopeasompa ikäisten leiritykseen myönnetään kaudella 2019-2020 tukea 50% aiheutuneista kuluista 100€ asti mikäli leiri on piirin tai liiton järjestämä.

Hopeasompa ikäisten (13-16v.) harjoittelutuki on kaudella 2019-2020 ,50% aiheutuneista kuluista, 300 euroon asti.

Tämän lisäksi, jos urheilija on valittu valtakunnaliseen hopeasompa leirtykseen (valitaan ikäryhmän 20 parasta suomessa), tai nuorten Habita ryhmään, korvataan kuittia vastaan 50% leirien kuluista.