Yleisurheilu

RUNNING TEAM RAITTINEN

HYVÄN MIELEN JUOKSUTAPAHTUMA-projektiin saatiin tukea Yhyres yhdistykseltä

Käy lukemassa raportti projektista ja tutustumassa ryhmän toimintaan ryhmän sivuilta Running Team Raittinen

Tilaamalla verkkokaupasta, mitä tahansa tuotevalikoimasta, käyttäen seuramme tilauskoodia 10094 tuette seuramme toimintaa. Noname maksaa kaikista verkkokaupan kautta tehdyistä tilauksista 20% tukea seurallemme ja verkkokaupasta ostajaa saa itse 10% tuen tehdyistä ostoksista.

linkki NONAME

VÄVI 9-VUOTIAAT POJAT ISKUSSA SISUMAASTOISSA

Sisu-ja pm-maastot kilpailtiin 22.5 Ähtärissä koleassa kevätsäässä. VäVi urheilijat menestyivät hienosti saavuttaen 3 mitalia. P9 matkalla Aaro Hurin juoksi hopealle. Samassa sarjassa pojat Aaro Hurin, Nico Tyynelä ja Aleksi Takamaa ottivat joukkuehopeaa. N17 matkalla Sirja Tyystjärvi juoksi pm mestaruuteen.

Tulokset

Sisumaantie 10.4 Kauhajoki

SISUKISAT KAUDELLE 2021 KORKATTU VÄVILÄISITTÄIN HIENOSTI

- Aaro sisuhopealle-

Lauantaina 10.4 käytiin kauden 2021 osalta ensimmäiset sisukisat eli 9-15 vuotiaiden piirinmestaruus maantiekisat Kauhajoella. Samalla käytiin myös vanhempien pm-maantiet. Vähänkyrön viestistä kisoissa olivat tällä kertaa mukana nuorimmat juoksijamme. Aaro Hurin juoksi hienosti sisuhopealle P9 1,4km:llä. Saman ikäluokan tyttöjen 1,4km:llä Matilda Palomäki sijoittui hienosti neljännelle sialle. Sisukisoissa kaikki kuuden parhaan joukkoon sijoittuneet kartuttavat seuralle sisupisteitä. Seuraavat sisukisat ovat 22.5 Ähtärissä, kun kisataan sisumaatoissa.

TULOKSET

Tunnelmia yleisurheilukoululaisten etätreeneistä

AJANKOHTAISTA TIEDOTUSTA YLEISURHEILUHARJOITUKSISTA

(päivitetty 18.5.2021)

TREENIT JATKUVAT ti 25.5 lukien yleisurheilukentälle.

HUOM! Alle 20v. harjoitusryhmissä rajoitukset poistuneet, mikä tarkoittaa, että harjoitusryhmiin on myös mahdollista ottaa taas lisää urheilijoilta. Mikäli olet kiinnostunut harjoituksista voit kysyä lisätietoa vaviyleisurheilu@gmail.com tai p. 050 5345767.

Ohessa ilmoittautumislinkki, mistä voit ilmoittautua harjoituksiin ILMOITTAUDUN TREENEIHIN

YLEISURHEILUKOULU:  Ti 25.5 lukien treenit jatkuvat urheilukentällä klo 18-18.45

HARJOITUSRYHMÄ:  Ti 25.5 lukien treenit jatkuvat urheilukentällä klo 18-19.15

PIKAJ.-HYPPYRYHMÄ/HEITTORYHMÄ:  Ti 25.5 lukien treenit jatkuvat urheilukentällä klo 18.45-20.15

RUNNING TEAM RAITTINEN: treenit toukokuusta (6.5 alk) lukien torstaisin klo18-19.30

***********************************************

In memoriam ❤️ Jani Alanen

Lämmin osanotto Janin omaisille ❤️
Kauden 2020 kiertopalkintojen saajat. Ylhäältä: Aapo Mäntylä, Juuso Marttila, Kaleva Tyystjärvi. Alhaalta: Ella Mäntylä, Peppi Laukas

KAUDEN 2020 PALKITUT

Kauden 2020 palkitsemistilaisuuden sijaan tänä vuonna urheilijat ovat voineet noutaa palkitsemiset kauden 2020 menestyksestään treenien yhteyksistä erikseen sovittuina aikoina.

Tänä vuonna kiertopalkinnot menivät seuraaville urheilijoille:

Pauli Ahon kiertopalkinto (15v./menestyneimmälle urheilijalle) Ella Mäntylä (SE, Suomen mestari)

Mikko Karpin kiertopalkinto (13v./esimerkillinen urheilija) Aapo Mäntylä ja Kaleva Tyystjärvi

Sisutyttö/poika (aina valmis, sisukas, nuori) tyttö:Peppi Laukas, poika:Juuso Marttila

Kausi 2020 oli poikkeuksellisuudestaan huolimatta menestyksekäs Vähänkyrön Viestin yleisurheilijoille. Nuorten SM-kisoista tulijaisina oli suomen mestaruus ja 3 pistesijaa sekä tukku uusia ennätyksiä. Kesän aikana saimme usemman kerran ennätysuutisia, kun SE:t menivät uusiksi Ellan toimesta kuularingissä. Kauden aikana 7 eri urheilijaa puki VäVin kisapaidan SM-kisoihin. Näiden ohella yksi puettiin myös aikuisurheilijoiden SM-kisoissa. Lisäksi kesän sisukisoissa oli mukana tiivis porukka hakemassa menestystä, kokemuksia ja uusia ennätyksiä omaan reppuunsa, josta ammennetaan motivaatiota tuleviin taistoihin. Monella urheilijalla katseet ovat jo kohdistettu kauteen 2021 ja tavoitteet kesälle 2021 asetettu. Ohessa muutamien urheilijoiden kaudelle 2021 asettamia tavoitteita, joiden toteutumista jäämme mielenkiinnolla seuraamaan.

Ella Mäntylä:"Tavoite kaudella 2021 saada SM kulta kuulassa. T15 sarjaan suomen ennätykset kuulantyönnössä 3kg:lla 16.51 ja 4kg:lla 14.06"

Aapo Mäntylä:" Tavoite kaudelle 2021 saada A-luokka jossain lajissa, jotta pääsisi SM-kisoihin".

Kaleva Tyystjärvi:" Tavoitteena kaudella 2021 on parantaa ennätyksiä ja A-raja joltakin kestävyysmatkalta".

Ohessa kaikki urheilijat, jotka on palkittu kauden 2020 SM- ja sisumenestyksen johdosta: Ella Mäntylä, Samuli Rintamäki, Sirja Tyystjärvi, Otto Laukas, Emma Rintamäki, Hanna Laturi, Aapo Mäntylä, Kaleva Tyystjärvi, Julius Mäkiranta, Olivia Kumara, Milja Mäkiranta, Heidi Nyrhinen, Eppu Mäntylä, Maiju Taittonen, Juuso Marttila, Peppi Laukas, Amanda Lemponen, Veera Lemponen, Veera Marttila, Aino Mäkiranta, Akseli Takamaa, Joona Autio, Eemu Karppi

! Mikäli sinulla on vielä kauden 2020 muistaminen noutamatta, saat muistamiset noutaa tammikuussa alkavien treenien yhteydessä. Ota tarvittaessa yhteyttä Hanna-Mariin

**************************************

SUL Seurapalvelut ylläpitää Nuorisoyleisurheilun Facebook-sivuja. Sivusto on valtakunnallinen tiedonvälitys- ja keskustelu- foorumi mm. erilaisista tapahtumista, kilpailuista, koulutuksista ja leireistä. Kannatta käydä tutustumassa. Saattaa löytyä myös tutttuja kasvoja.

SUL NUORISOYLEISURHEILU

VÄVIn yleisurheilijoiden edesottamuksiin voit tutustua myös INSTAGRAM:ssa. Löydymme haulla vavi_yleisurheilu :)

Yleisurheilukoululaiset
Harjoitusryhmä 1

VÄHÄNKYRÖN VIESTIN YLEISURHEILU VOITTI FORTUM- TUKIPAKETIN SEURAN VALMENNUSTOIMINTAAN!

Suuri kiitos kaikille äänestäjille. Nyt on ilo jatkaa näiden lupaavien nuorten liikuttamista!