Yleisurheilu

Tilaamalla verkkokaupasta, mitä tahansa tuotevalikoimasta, käyttäen seuramme tilauskoodia 10094 tuette seuramme toimintaa. Noname maksaa kaikista verkkokaupan kautta tehdyistä tilauksista 20% tukea seurallemme ja verkkokaupasta ostajaa saa itse 10% tuen tehdyistä ostoksista.

linkki NONAME

YLEISURHEILUSSA JOKAINEN ON TÄHTI!

Yleisurheilu on paljon enemmän kuin yksi laji. Yleisurheilu on monipuolinen laji, joka tukee monia muita lajeja.

Yleisurheilukoulussa on mahdollisuus oppia perustaitojen; hyppäämisen, heittämisen ja juoksemisen ohella monia elämän tärkeitä sosiaalisia taitoja.  Yleisurheilu on koko elämänkaaren kestävä harrastus.

Yleisurheilun punaisena lankana on ajatus kaikkien ottamisesta mukaan toimintaan. Yleisurheiluharrastuksen pariin on jokainen tervetullut niin kilpaurheilua harrastavat kuin ne, jotka haluavat ottaa mittaa itsestään ja liikkua ilman numerolappua.

*****************************************

VÄVI YLEISURHEILIJA NUORET LIEKEISSÄ SEURACUP I OSAKILPAILUSSA 18.6.2018 VAASASSA

Vaasan Vasama isännöi läntisen alueen seuracup-kisan ensimmäistä piirin osakilpailua. Toinen osakilpailu käydään 2.8.18 Ilmajoella. Mikäli kahden piirikisan jälkeen Vähänkyrön Viestin yleisurheilijat ovat KILO-sarjassa 15. parhaan seuran joukossa, on finaali 1.9 Tampereella. Finaali huipentuu Ruotsi-Suomi -maaotteluun.

Vähänkyrön Viestin nuoret olivat ensimmäisessä piirin osakilpailussa liekeissä. Pistesaalis hurjat 11069. Tämä on ennätyspistemäärä ensimmäisestä osakilpailusta. Tällä hetkellä (19.6.18 klo9) olemme KILO-sarjan pisteissä sialla 2. Edelle Kaustisten Pohjan-Veikot pistein 11908. Ensimmäisen piirikisan osakilpailut on kilpailtu 30.6.2018 mennessä, jolloin tiedetään tilanne ensimmäisen piirikisan jälkeen.

Ohessa linkki, josta voi käydä seuraamassa tilannetta PISTETILANNE

Ohessa ensimmäisen piirikisan tulokset SEURACUP TULOKSET VAASA 18.6.18

****************************************

Yleisurheilukoululaiset
Harjoitusryhmä 1

VÄHÄNKYRÖN VIESTIN YLEISURHEILU VOITTI FORTUM- TUKIPAKETIN SEURAN VALMENNUSTOIMINTAAN!

Suuri kiitos kaikille äänestäjille. Nyt on ilo jatkaa näiden lupaavien nuorten liikuttamista!

Yleisurheiluharjoituksiin -ilmoittautuminen

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

SUL Seurapalvelut ylläpitää Nuorisoyleisurheilun Facebook-sivuja. Sivusto on valtakunnallinen tiedonvälitys- ja keskustelu- foorumi mm. erilaisista tapahtumista, kilpailuista, koulutuksista ja leireistä. Kannatta käydä tutustumassa. Saattaa löytyä myös tutttuja kasvoja.

SUL NUORISOYLEISURHEILU

VÄVIn yleisurheilijoiden edesottamuksiin voit tutustua myös INSTAGRAM:ssa. Löydymme haulla vavi_yleisurheilu :)