Yleisurheilu

Oletko miettinyt, että sinulla olisi annettavaa yleisurheilijoiden ohjaamiseen/valmennukseen? Nyt olisi oiva tilaisuus päästä kehittämään VäVi Yleisurheilu toimintaa tätä kautta. Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse vaviyleisurheilu@gmail.com?

RUNNING TEAM RAITTINEN

HYVÄN MIELEN JUOKSUTAPAHTUMA-projektiin saatiin tukea Yhyres yhdistykseltä

Käy lukemassa raportti projektista ja tutustumassa ryhmän toimintaan ryhmän sivuilta Running Team Raittinen

Onnittelut Juliukselle

JULIUS SISUPRONSSILLE

Julius Mäkiranta taisteli hienosti pronssille Supersisuotteluista P12 5-ottelussa pistein 978. Matilda Palomäki oli T9 4-ottelussa 10. Kisat käytiin 11.9 Seinäjoella.

******************************

Ella SM T15 kuulassa
Ellaa valmentaa Olavi-isä

ELLA MÄNTYLÄ TYÖNSI 15 -VUOTIAIDEN KUULAN SUOMENMESTARIKSI

Viikonvaihteessa 6-8.8.2021 käytiin 14, 15 -vuotiaiden SM-kisat Kokkolassa ja 16,17 -vuotiaiden SM-kisat Hyvinkäällä. Vähänkyrön Viestin urheilijoista 14,15 -vuotiaiden SM-kisoissa olivat mukana Ella Mäntylä (T15 kuula) ja Milja Mäkiranta (T15 korkeus) sekä 16,17 -vuotiaiden SM-kisoissa olivat mukana Emma Rintamäki (N16 100m) ja Sirja Tyystjärvi (N16 800m, 1500m).

Ella Mäntylä oli puolustamassa Suomen mestaruuttaan ja voitti T15 kuulan tuloksella 14,33. Käy lukemassa Ellan tuntemuksia kisasta oheisesta linkistä Kovia tuloksia heittolajeissa Kokkolassa. Ella kokosi paketin kasaan hienosti juuri oikealla hetkellä haasteista huolimatta. Lämpimät onnittelut Ellalle ja valmentajalle Olavi-isälle suomenmestaruudesta.

Milja, Emma ja Sirja taistelivat urhoollisesti välierä- ja finaalipaikoista sekä pistesijoista.

Ohessa linkit tuloksiin KOKKOLA 14,15 SM ja HYVINKÄÄ 16,17 SM

**************************************

Nico ja Roni 1000 metrin kisojen jälkeen
Vävin tytöt, Veera, Amanda, Iina oman pikajuoksunsa jälkeen

MILJA MÄKIRANNALLE SISUMESTARUUS JA RONI TYYNELÄLLE SISUPRONSSIA

Sisuhuipentumat, 9-15 -vuotiaiden piirinmestaruuskisat käytiin 30.7-1.8.2021 Kauhajoella. Tänä vuonna Vähänkyrön Viesti oli mukana kisoissa tiiviillä ja nuorella joukkueella. Parhaimmasta sijoituksesta vastasi Milja Mäkiranta voittaen sisumestaruuden T15 korkeudessa. Toisen mitalin otti Roni Tyynelä juoksiessaan P10 1000 metrillä pronssille.

Viikonvaihteessa tehtiin useita omia henkilökohtaisia ennätyksiä ja saavutettiin useita hienoja sisupistesijoja (1-6 parhaan joukkoon).

Ohessa kaikki TULOKSET

******************************************

VÄVI 9-VUOTIAAT POJAT ISKUSSA SISUMAASTOISSA

Sisu-ja pm-maastot kilpailtiin 22.5 Ähtärissä koleassa kevätsäässä. VäVi urheilijat menestyivät hienosti saavuttaen 3 mitalia. P9 matkalla Aaro Hurin juoksi hopealle. Samassa sarjassa pojat Aaro Hurin, Nico Tyynelä ja Akseli Takamaa ottivat joukkuehopeaa. N17 matkalla Sirja Tyystjärvi juoksi pm mestaruuteen.

Tulokset

Sisumaantie 10.4 Kauhajoki

SISUKISAT KAUDELLE 2021 KORKATTU VÄVILÄISITTÄIN HIENOSTI

- Aaro sisuhopealle-

Lauantaina 10.4 käytiin kauden 2021 osalta ensimmäiset sisukisat eli 9-15 vuotiaiden piirinmestaruus maantiekisat Kauhajoella. Samalla käytiin myös vanhempien pm-maantiet. Vähänkyrön viestistä kisoissa olivat tällä kertaa mukana nuorimmat juoksijamme. Aaro Hurin juoksi hienosti sisuhopealle P9 1,4km:llä. Saman ikäluokan tyttöjen 1,4km:llä Matilda Palomäki sijoittui hienosti neljännelle sialle. Sisukisoissa kaikki kuuden parhaan joukkoon sijoittuneet kartuttavat seuralle sisupisteitä. Seuraavat sisukisat ovat 22.5 Ähtärissä, kun kisataan sisumaatoissa.

TULOKSET

In memoriam ❤️ Jani Alanen

Lämmin osanotto Janin omaisille ❤️

Tilaamalla verkkokaupasta, mitä tahansa tuotevalikoimasta, käyttäen seuramme tilauskoodia 10094 tuette seuramme toimintaa. Noname maksaa kaikista verkkokaupan kautta tehdyistä tilauksista 20% tukea seurallemme ja verkkokaupasta ostajaa saa itse 10% tuen tehdyistä ostoksista.

linkki NONAME

SUL Seurapalvelut ylläpitää Nuorisoyleisurheilun Facebook-sivuja. Sivusto on valtakunnallinen tiedonvälitys- ja keskustelu- foorumi mm. erilaisista tapahtumista, kilpailuista, koulutuksista ja leireistä. Kannatta käydä tutustumassa. Saattaa löytyä myös tutttuja kasvoja.

SUL NUORISOYLEISURHEILU

VÄVIn yleisurheilijoiden edesottamuksiin voit tutustua myös INSTAGRAM:ssa. Löydymme haulla vavi_yleisurheilu :)

Yleisurheilukoululaiset
Harjoitusryhmä 1

VÄHÄNKYRÖN VIESTIN YLEISURHEILU VOITTI FORTUM- TUKIPAKETIN SEURAN VALMENNUSTOIMINTAAN!

Suuri kiitos kaikille äänestäjille. Nyt on ilo jatkaa näiden lupaavien nuorten liikuttamista!