URHEILUMAJA

 

Yleistä urheilumajasta

 

Urheilumaja on Saarenpäässä noin 1,7 kilometriä Mullolantietä Jokivarsitien risteyksestä mitattuna eli osoitteessa Mullolantie 169, Vähäkyrö. Mullolantieltä on viitoitus urheilumajalle.

Majan välittömässä läheisyydessä on kuntorata, kuntoiluun soveltuvia välineitä ja hiihtoladut lumitilanteen niin salliessa.

Majaa voivat käyttää tilaisuuksiinsa myös Viestin ulkopuoliset tahot, niin yhteisöt kuin yksityiset henkilöt. Majan tilojen käytöstä voi sopia esim.  puheenjohtaja Terhi Ontto-Panulan kanssa. Häneltä saat tarvittavia lisätietoja.

Vuosien 2013 ja 2014 aikana urheilumajaa remontoitiin perusteellisesti niin sisältä kuin ulkoakin. Suurin työ tehtiin kuitenkin rakennuksen sisätiloissa. Katot joko maalattiin tai lakattiin kaikissa tiloissa. Salin seinät saivat uuden maalipinnan ja lattia hiottiin ja lakattiin. Sauna ja pesutilat käytännössä rakennettiin uusiksi. Keittiötä kohennettiin mm. lisäämällä kaappeja ja laatikostoja, uudella jääkaapilla ja liedellä. Kokonaisuutena majan viihtyvyys parani oleellisesti. Samalla myös rakennuksen lämmöneristyksiä parannettiin. Alla muutamia kuvia salista ja keittiöstä malliksi majan nykyisestä ilmeestä.

 

Varaukset:  https://vavi.sporttisaitti.com/urheilumaja/majan-palvelut/varauspyynto

 

Majaisäntä: Jani Hietamäki

                     puh: 040 482 9863

                     s-posti: tähän etunimi.hietamaki@gmail.com

 

Mukavaa tilaisuutta Saarenpään urheilumajalla!

 

 

Remontin aikana saunat ja suihkuhuoneet rakennettiin käytännössä kokonaan uusiksi.

 

 

 

 

Urheilumajan osoite:

Mullolantie 169, Vähäkyrö