Jalkapallo

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

 

Jalkapallon toiminta-ajatus

 

Vähänkyrön Viestin jalkapallon toiminta-ajatuksena on suunnitelmallisen, ohjatun ja turvallisen jalkapallon harrastusmahdollisuuden järjestäminen Vähänkyrön ja lähialueiden jalkapalloilijoille. Vähänkyrön Viestin toiminnan tulevaisuuden tavoitteena on laadukkaat ja korkeatasoiset tiedot ja taidot tarjoava jalkapalloharrastus kaikille toimintaikäryhmille.

Pelaajakeskeisen ajattelun yksi lähtökohdista on pelaajien omien erilaisten tavoitteiden huomioiminen. Kaikki ovat yksilöitä ja heillä on erilainen sitoutuminen jalkapalloon, kouluun, työhön ja elämään. Meillä on erilaisia harrastuksia, erilainen halu ja mahdollisuus harjoitella ja pelata erilaisilla määrillä. Jalkapallo on joukkuelaji, jossa kaikkia tarvitaan. Jos illan treenissä yksi pelaaja on kehittynyt paremmaksi, niin koko joukkue on kehittynyt. Jos kaksi, niin olemme jo paljon parempia.

Jalkapallojoukkueemme laativat vuosittain ennen pelikauden alkua Pelisäännöt. Lasten ja nuorten vanhemmat kokoontuvat pohtimaan hyviä yhteisiä kasvatusrajoja ja teemoja lasten ja nuorten parhaaksi. Kokoontumisissa sovitaan yhteisistä rajoista, roolituksista, käytöstavoista ja käytännöistä.

 

Tervetuloa mukaan toimintaan!

 

Linkkejä:

Piirisarjan otteluohjelma ja tulospalvelu Piirin tulospalvelu

Pelipassit hankitaan Pelipaikasta

 

Tue paikallista junioritoimintaa!

Jopa ilmaiseksi!

https://www.varainhankkija.fi/kampanja/vahankyronviestijpju
Tue VäVin jalkapallojunioreiden toimintaa ostamalla palveluita oheisesta kaupasta. Kaupassa on tarjolla monia hyviä tarjouksia ja voit jopa tukea paikallisia junioreita ilmaiseksi! Tarjouksia mm. Ruutu+, Pelit-lehti, Storytel, Tieteen Kuvalehti ja paljon muuta. VäVi Futis kiittää!

Tue paikallista junioritoimintaa!