Jalkapallo

Joukkuekohtaiset Nimenhuutolinkit löydät joukkueiden sivuilta.
Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Jalkapallon toiminta-ajatus

Vähänkyrön Viestin jalkapalloilun toiminta-ajatuksena on suunnitelmallisen, ohjatun ja turvallisen jalkapallon harrastusmahdollisuuden järjestäminen Vähänkyrön ja lähialueiden jalkapalloilijoille.

Seuralla on koulutetut ohjaajat ja valmentajat sekä muita päteviä, ammattitaitoisia henkilöitä mukana seuratoiminnassa. Vähänkyrön Viestin toiminnan tulevaisuuden tavoitteena on laadukkaat ja korkeatasoiset tiedot ja taidot tarjoava jalkapalloharrastus kaikille toimintaikäryhmille.

Pelaajakeskeisen ajattelun yksi lähtökohdista on pelaajien omien erilaisten tavoitteiden huomioiminen. Kaikki ovat yksilöitä ja heillä on erilainen sitoutuminen jalkapalloon, kouluun, työhön ja elämään. Meillä on erilaisia harrastuksia, erilainen halu ja mahdollisuus harjoitella ja pelata erilaisilla määrillä. Jalkapallo on joukkuelaji, jossa kaikkia tarvitaan. Jos illan treenissä yksi pelaaja on kehittynyt paremmaksi, niin koko joukkue on kehittynyt. Jos kaksi, niin olemme jo paljon parempia.

Jalkapallojoukkueemme laativat vuosittain ennen pelikauden alkua Pelisäännöt. Lasten ja nuorten vanhemmat kokoontuvat pohtimaan hyviä yhteisiä kasvatusrajoja ja teemoja lasten ja nuorten parhaaksi. Kokoontumisissa sovitaan yhteisistä rajoista, roolituksista, käytöstavoista ja käytännöistä.

Seuran toimintaa arvostetaan ja seuralla on hyvät suhteet alueen toisiin jalkapalloseuroihin ja jalkapalloyhteisöihin. Myös muut yhteisöt ja yritykset luottavat seuran toimintaan ja seuralla on hyvä maine.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Linkkejä:

Piirisarjan otteluohjelma ja tulospalvelu Piirin tulospalvelu

Pelipassit hankitaan Pelipaikasta

Jalkapallokentät: