Yritysviesti 29.9.2016

VäVi.n ampumahiihtojasoto järjestää yritysviestin 29.9.2016

 

Ilmoittautuneet joukkueet:

Rinta-Joupin Autoliike

Lions-club Vähäkyrö

Wasasafe

Nortec Metal

Isonkyrön Apteekki

T-Drill

 

                                                   KUTSU                                 

                                                

Arvoisa vastaanottaja,

Vähänkyrön Viestin ampumahiihtojaosto järjestää nyt ensimmäisen kerran ampumahiihdon  yritysviesti tapahtuman.Näin kun kyse on kesä aikana tapahtuvasta viestistä niin laji nimikkeenä toiminee paremmin ampumajuoksu. Yritysten ja yhteisöjen henkilökunnan on mahdollista tutustua ja kokeilla lajia tapahtumassa. Tämän tapahtuman on tarkoitus olla merkittävä varainkeruu hanke jaostollemme ja toivottavasti muodostuisi perinteeksi ja olisi samalla yrityksille henkilöstön virkistämiseen ja yhteishengen nostoon oiva mahdollisuus. Seurallamme on aktiivisia ja menetyviä harrastajia mm. viime talven saavutuksena 4 sm-mitalia. Suomea kun kierretään kesät talvet niin se kysyy taloudellisia resursseja. Tämän tapahtuman ansiosta voisimme tarjota yrityksille ja yhteisölle myös vastinetta osoittamallenne tuelle jonka voisimme tapahtuman kautta saada toiminnallemme.                    

TO 29.9.2016 klo 18.00 alkaen 

Kärkimäen ampumahiihtostadionilla

                                  

KUTSUMME Yrityksenne / Yhteisönne mukaan ampujuoksutapahtumaan.

Joukkueellenne on ase, patruunat sekä jokaiselle ryhmälle/joukkueelle oma ohjaaja.   Kohdistusammunta sekä opastus alkaa klo 18.00 kokeneiden vetäjien, valmentajien ja lajia harrastavien ohjauksessa.  Niin kauan kuin tuntuu siltä, että ”homma on hallinnassa”.

Klo 19.00 pidämme leikkimielisen kisan.   Kisassa juostaan 400-500 metrin lenkki, kukin ampuu makuulta kaksi kertaa tuelta pystytauluihin.  Joukkueet ovat kolmihenkisiä ja kisa käydään siis viestinä.   (Jos tulee viime hetken peruutus / este jollekin tai muuten tarvitsette täydennystä, niin paikalla on VÄVi:n junioreita, jotka täydentävät joukkueenne, ilmoitus vaan järjestäjille)

Kisan päätteeksi VäVi tarjoaa pientä purtavaa salaattia ja makkaraa. Tulokset valmistuvat tuota pikaa arvioitavaksi sekä katseltavaksi. Palkintojen jako myös samantien, kaikki palkitaan

JÄRJESTÄJÄT KOROSTAVAT TURVALLISUUTEEN LIITTYVIÄ ASIOITA.  VäVi:n puolesta kilpailun johtajana on Pasi Keskinen, jonka johdolla toimitaan ampumahiihdolle laadittujen sääntöjen mukaisesti tinkimättä.

Osallistumismaksu: Tilille FI2247270010063281 .

Patruuna- ym. kulujen peittämiseksi osallistumismaksu tapahtumaan 150 euroa / joukkue.    Ilmoittautuminen 22.9.2016 mennessä sekä lisätiedot tapahtumasta:

 Pasi.keskinen@netikka.fi gsm 050 – 5527655