Hoida kausimaksu ja lisenssi kuntoon kaudelle 2024

Aika: 13.11.2023-30.9.2024

KAUSIMAKSU + LISENSSI KAUDELLA 2024 (koskee kaikkia urheilijoita) 

Yleisurheilun maksu koostuu lisenssistä ja kausimaksusta.

Jokainen yleisurheilussa mukana oleva hankkii itse lisenssin. Viereisellä palstalla lisätietoa lisenssistä ja sen hankkimisesta Suomisportin kautta. Sitä kautta tulee myös vakuutus v.2011 ja myöhemmin syntyneille ja v2010 ja aikaisemmin syntyneet voivat ostaa haluamansa vakuutuksen lisenssin osaton yhteydessä. Lisenssin suuruus riippuu yleisurheilijan iästä

- Lisenssin ohella jokainen maksaa kausimaksun kaudelle 2023/2024, joka kattaa osallistumisen kaikkiin harkkoihin ja seuran järjestämiin kisoihin sekä pääseuran jäsenmaksun (5€/urheilija). 

Lisäksi kausimaksu kattaa kilpailumaksut sisulisä-, pm- ja SM-kisoihin sekä erikseen sovittaviin kisoihin kauden aikana. Talvikauden aikana myös erikseen sovitaan hallimaksukuluista. pääsääntönä on, että hallimaksu korvataan Botnia-halliin kaksi kertaa viikossa ja Kuortane-halliin kaksi kertaa kuukaudessa.  Nämä sovitaan erikseen yksittäisten urheilijoiden (SM - kisaurheilijat) sekä valmennusryhmien valmentajien kanssa, mm. botniahallissa on käytössä seurakortti.

Kausimaksu on 70€/per urheilija ja toisesta tai usemmasta seuraavasta sisaruksesta 50€/per urheilija

 

OHJEET KAUSIMAKSUN JA LISENSSIN MAKSAMISEEN