Ajankohtaista

Sakastinrannan kuntoportaat käytettävissä

 

Kuntoportaat otettiin virallisesti käyttöön 10.10.2021 pidetyssä tilaisuudessa runsaslukuisen osallistujajoukon  läsnäollessa. Portaiden viralliseksi nimeksi annettiin Sakastinrannan kuntoportaat.

 

Nyt on oiva aika kohottaa kuntoa ja samalla ihailla maisemaa!

 

 

Nimi kuntoportaisiin!

 

Kirkon vieressä sakastin rannassa sijaitsee uuden uutukaiset kuntoportaat, jotka on tehty Yhyres-kehittämisyhdistyksen tuella ja kökkäporukan aktiivisella uurastuksella kesän aikana. Portaat ovat nyt kaikkien käytettävissä, joten lenkin yhteyteen voi nyt lisätä porrastreenin ja samalla ihailla kaunista Kyrönjoen maisemaa. Käynti portaisiin tapahtuu Savilahti-talon pihan kautta ja vanhan ulkorakennuksen lävitse.

Nyt on mahdollisuus tukea Vähänkyrön Viestiä ja alueemme toimintaa. Osta porraspaikka omalla nimelläsi, perheen nimellä tai yrityksen nimellä. Hintana yksityishenkilöille on 50 e/kyltti ja yrityksille 100 e/kyltti. Kyltin koko noin 2000mm x 100mm. VäVi huolehtii sen painattamisesta ja asentamisesta.

Kun haluat nimesi kuntoportaisiin, maksa summa tilille: FI04 1515 3006 1006 22 tai FI41 4727 9020 0066 85. Laita tilisiirron viestikenttään nimi, joka tulee porraskylttiin.

Kiitos, tästä on hyvä jatkaa ja tukea Vähänkyrön Viestin toimintaa!