Running Team Raittinen (n.12v->)

AJANKOHTAISTA!

Muista ilmoittautua harjoituksiin ennen niiden alkamista

(alustava ohjelma, saattaa muuttua vielä matkan varrella)

Perusrunko: Alkuverkka - Juoksutekniikka-Vk/Nk-harjoitus-Loppuverkka-Kiihdytykset-Liikkuvuus

- Huom! nuoremmilla tai spinttereillä ohjelmaa sovelletaan tarpeen mukaan

Treenit torstaisin klo 18-19.30 yleisurheilukentällä. Mukaan mahtuu uusia!

RUNNING TEAM RAITTINEN

Running Team Raittinen on juoksuryhmä, mikä koostuu kestävyysjuoksijoista aina pikajuoksijoihin. Ryhmässä on juoksijoita 12-vuotiaista aikuisiin. Alustavasti suunniteltu treeni on aina muokattavissa kulloisenkin tarpeen mukaan. Toisinaan kestävyysjuoksijat ja pikajuoksijat tekevät oman treeninsä, samoin kuntojuoksijat ja nuoremmat juoksijat voivat tehdä tarpeen tullen treenin kevennetysti.

Treeniryhmä kokoontuu kerran viikossa. Tällä hetkellä treenit pääsääntöisesti torstaisin klo18 ja paikka Kyrölän yleisurheilukenttä, josta lähdemme treeniä tekemään yhdessä.

Harjoituksen päärunko: Alkuverkka+liikkuvuus+tekniikka+juoksuvedot+ kimmoisuus/lihakunto

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan juoksuryhmään, ota yhteyttä ryhmän valmentajaan, Hanna-Mari Raittinen p.050 5345767

HYVÄN MIELEN JUOKSUTAPAHTUMA -projekti 2019-2020

Running Team hyvän mielen juoksutapahtuman tavoitteena on ollut harjoitella ryhmässä juoksemista eri tavoin ja teemoin sekä saada mukaan uusia juoksemisesta kiinnostuneita. Yhtenä suunnitelmana oli tutustua Kurikassa järjestettäviin SM-maastoihin ja tempauksen ansiosta saada myös osaa ryhmästä osallistumaan kisoihin. Lisäksi tavoitteena on ollut oppia kuuntelemaan omaa kehoa treenien jälkeen ja saada tietoa kehonhuollosta, levon merkityksestä sekä juoksun ja liikkumisen hyvistä vaikutuksista.

Projektiin olemme saaneet Yhyres- yhdistykseltä tukea. Samoin matkassamme mukana on ollut Fysiokipinä

Alla liitteenä HYVÄN MIELEN JUOKSUTAPAHTUMAN- raportti (Yhyres-yhdistys)

Yleisurheiluharjoituksiin -ilmoittautuminen

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.