Running Team Raittinen (n.12v->)

AJANKOHTAISTA!

Muista ilmoittautua harjoituksiin ennen niiden alkamista

(alustava ohjelma, saattaa muuttua vielä matkan varrella)

Peruskuntokausi I treenit alkaneet. Treenit perjantaisin klo18

pe 10. 9 cooper-testi.Loikkatestit siirtyneet myöhempään aikaan haastavan kelin vuoksi. Myös cooper tehtävissä myöhemmin 10. 9 poissaolleille ( cooper, 5-loikka, 3-tasatassua, kuulan heitto eteen)

Peruskuntokauden treenit sis. mäki- ja porrasjuoksuja, loikkia ja intervalleja kunkin lajitausta huomioiden.

Tulossa jatkossa:

Pe 17. 9 Mäkivedot/porrastreeni  Paikka: Savilahtitalon parkkipaikka

Pe 24.9 Lyhyet intervallivedot     Paikka: YU-kenttä

Pe 1.10 Juoksukuntopiiri             Paikka: YU-kenttä

Pe 8.10 Mäkivedot /porrastreeni  Paikka: Savilahtitalon parkkipaikka

Pe 15.10 Vauhtileikittely             Paikka: Vielä auki

RUNNING TEAM RAITTINEN

Running Team Raittinen on juoksuryhmä, mikä koostuu kestävyysjuoksijoista aina pikajuoksijoihin. Ryhmässä on juoksijoita 12-vuotiaista aikuisiin. Alustavasti suunniteltu treeni on aina muokattavissa kulloisenkin tarpeen mukaan. Toisinaan kestävyysjuoksijat ja pikajuoksijat tekevät oman treeninsä, samoin kuntojuoksijat ja nuoremmat juoksijat voivat tehdä tarpeen tullen treenin kevennetysti.

Treeniryhmä kokoontuu kerran viikossa. Syksyn treenit  alkaneet 10.9. Treenit perjantaisin klo18 ja paikka Kyrölän yleisurheilukenttä, josta lähdemme treeniä tekemään yhdessä. Erikseen sovittuna paikka voi olla jokin muu

Harjoituksen päärunko: Alkuverkka+liikkuvuus+tekniikka+juoksuvedot+ kimmoisuus/lihakunto

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan juoksuryhmään, ota yhteyttä ryhmän valmentajaan, Hanna-Mari Raittinen p.050 5345767

HYVÄN MIELEN JUOKSUTAPAHTUMA -projekti 2019-2020

Running Team hyvän mielen juoksutapahtuman tavoitteena on ollut harjoitella ryhmässä juoksemista eri tavoin ja teemoin sekä saada mukaan uusia juoksemisesta kiinnostuneita. Yhtenä suunnitelmana oli tutustua Kurikassa järjestettäviin SM-maastoihin ja tempauksen ansiosta saada myös osaa ryhmästä osallistumaan kisoihin. Lisäksi tavoitteena on ollut oppia kuuntelemaan omaa kehoa treenien jälkeen ja saada tietoa kehonhuollosta, levon merkityksestä sekä juoksun ja liikkumisen hyvistä vaikutuksista.

Projektiin olemme saaneet Yhyres- yhdistykseltä tukea. Samoin matkassamme mukana on ollut Fysiokipinä

Alla liitteenä HYVÄN MIELEN JUOKSUTAPAHTUMAN- raportti (Yhyres-yhdistys)

Yleisurheiluharjoituksiin -ilmoittautuminen

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.