Running Team Raittinen (n.12v->)

AJANKOHTAISTA!

Muista ilmoittautua harjoituksiin ennen niiden alkamista

(alustava ohjelma, saattaa muuttua vielä matkan varrella)

Treenit perjantaisin klo18-19.30.Koko treeni ulkona.

Ke 11.5 klo18 YU-kentällä

Pe 20.5 klo18 YU-kentällä

Pe 27.5 klo18 YU-kentällä

....

Kesäkauden avajaiset ovat helatorstaina 26.5. Kunniakierros -tapahtuma alkaa kirpparilla klo17, yhteinen lämmittely klo17.45 ja Kunniakierros starttaa klo18. Liikutaan yhdessä tunti kävellen tai juosten

.....

To 2.6 klo19 YU-kentällä

Jne.

RUNNING TEAM RAITTINEN

Running Team Raittinen on juoksuryhmä, mikä koostuu kestävyysjuoksijoista aina pikajuoksijoihin. Ryhmässä on juoksijoita 12-vuotiaista aikuisiin. Alustavasti suunniteltu treeni on aina muokattavissa kulloisenkin tarpeen mukaan. Toisinaan kestävyysjuoksijat ja pikajuoksijat tekevät oman treeninsä, samoin kuntojuoksijat ja nuoremmat juoksijat voivat tehdä tarpeen tullen treenin kevennetysti.

Treeniryhmä kokoontuu kerran viikossa. Syksyn treenit  alkaneet 10.9. Treenit perjantaisin klo18 ja paikka Kyrölän yleisurheilukenttä, josta lähdemme treeniä tekemään yhdessä. Erikseen sovittuna paikka voi olla jokin muu

Harjoituksen päärunko: Alkuverkka+liikkuvuus+tekniikka+juoksuvedot+ kimmoisuus/lihakunto

Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan juoksuryhmään, ota yhteyttä ryhmän valmentajaan, Hanna-Mari Raittinen p.050 5345767

HYVÄN MIELEN JUOKSUTAPAHTUMA -projekti 2019-2020

Running Team hyvän mielen juoksutapahtuman tavoitteena on ollut harjoitella ryhmässä juoksemista eri tavoin ja teemoin sekä saada mukaan uusia juoksemisesta kiinnostuneita. Yhtenä suunnitelmana oli tutustua Kurikassa järjestettäviin SM-maastoihin ja tempauksen ansiosta saada myös osaa ryhmästä osallistumaan kisoihin. Lisäksi tavoitteena on ollut oppia kuuntelemaan omaa kehoa treenien jälkeen ja saada tietoa kehonhuollosta, levon merkityksestä sekä juoksun ja liikkumisen hyvistä vaikutuksista.

Projektiin olemme saaneet Yhyres- yhdistykseltä tukea. Samoin matkassamme mukana on ollut Fysiokipinä

Alla liitteenä HYVÄN MIELEN JUOKSUTAPAHTUMAN- raportti (Yhyres-yhdistys)

Yleisurheiluharjoituksiin -ilmoittautuminen

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.