Pojat P-12 (2011-2013)

VäVi P12, 2023-2024

Joukkueessamme pelaa 2010–2013 syntyneitä poikia ja osallistumme talvella 2022-2023 P12- futsal-sarjaan.

Tervetuloa mukaan!

Linkki joukkueen Nimenhuutoon

Linkki Palloliiton tulospalveluun

Mika Pukkisen artikkeli Futiskerhossa nautitaan pelaamisen ilosta Pohjankyrö-lehdessä meidän toiminnasta (artikkeli tilaajille)

Vähäkyröläistä jalkapalloa ovat tukemassa seuraavat paikalliset yritykset:

Taksi Kytönen Oy - luotettavaa kuljetuspalvelua Vähänkyrön, Vaasan ja Isonkyrön alueella

LUH-konepalvelut OY - laadukkaat maanrakennus, traktori, kuorma-auto sekä katujen ja teiden kunnossapidon työt Vaasan talousalueella.

Humana Oy - lasten- ja nuorten sijaishuollon palvelut Vähässäkyrössä sekä valtakunnallisesti.

Taksipalvelu S.Etelämäki - luotettavaa kuljetuspalvelua Vähänkyrön, Isonkyrön sekä Seinäjoen alueella

Talte Oy - laadukkaat rakennus- sekä remontointipalvelut koko Pohjanmaan alueella

Fysiokipinä - 30 vuoden kokemuksella, innovatiiviset kokonaisvaltaiset hyvinvoinnin palvelut sekä niihin liittyvät välineet Vaasan talousalueella

Seurassamme valmentajat käyttävät apunaan Pertti Kemppisen kehittämää neurovalmennusta. NeuroTanoke rakentuu vahvan TaNoKe (Taito, Nopeus, Ketteryys) -liikekuvamalliston perustalle, lisäten siihen modernin taitovalmennuksen vaatimukset. Neurotanoke jakautuu viiteen eri osioon: Moderni taitovalmennus, Kehon hallinta ja liiketaidot, Pelikäsitys ja Pienpelit, Henkinen valmennus ja Psykokinestiikka. Lue lisää täältä.